Film & hämtmat

Då va det lördag igen ! Och nu är det bara 19 dagar kvar fram till julafton. Vintern har verkligen kommit över en natt här, det känns lite sjukt att bara för lite mer än två veckor sedan så gick det nästan fortfarande att ligga på stranden här och nu är det kallt, även på dag tid. Vi har haft en himla behaglig och lugn lördag idag. Låg och drog oss i sängen ända fram till runt kl 12, otroligt skönt med sov morgon faktiskt. Även fast jag egentligen inte har någon exakt helg efter som att jag inte har ett arbete från måndag till fredag så försöker jag ändå hålla mig till vardags och helg rutiner, mår bra av det istället för att varje dag ska vara som den andra lik. Sen åt vi en god frukost. gjorde oss i ordning och tog en promenad till stan där vi tog en fika. Var jätte mysigt var det dock blåste det himla mycket så vi blev inte sittandes allt för länge. På vägen hem sen handlade vi jul kort som både jag och Mr M ska skicka till nära och kära. Sen blev det hämtmat framför tvn där vi kollade på Harry Potter innan Mr M åkte till jobbet. En otroligt lugn och trevlig dag har det vart. Nu tänkte jag hälla upp ett glas vin och kolla på någon mysig film under en filt och ett värme element nära mig, haha. Och eftersom att jag älskar julen så mycket så lär det nog bli en jul film, funderar på att se The grinch.
 
Bilder från den mysiga filmkvällen hos Em tidigare i veckan. Em hade dukat upp med en massa godis, chips & dipp, bzer, pepparkarkor och annat gott att vi gjorde nästan ingenting annat än att äta. En film "The Holiday" han vi iallafall med att se. Och gissa om jag var något lycklig när jag kom in och såg den fina julgranen hon köpt. Den och pepparkakorna gjorde kvällen helt perfekt !
 
Hittade dessa mysiga varma tjocksockar på en matbutik här i närheten igår. Bara 4 lira styck (motsvarar cirka 12 kr). Så jag köpte ett par till mig och ett par till Mr M, helt underbara vi lär ju leva i dessa nu framöver.
Kvällens hämtmat. Är det något jag älskar med Turkiet så är det att man kan beställa hem precis vad som helst från villken restaurang som helst. Ikväll blev det turkisk mat med två olika rätter, en vegetarisk med vita bönor (kuru fasulye) och en med aubergine, köttfärs och lite andra grönsaker (musakka). Gott var det !
xoxo / Queen E